31/01/2020 31/01/2020 “Η αγάπη είναι μακρόθυμη και καλοσυνάτη, όχι ζηλιάρα και επιδεικτική, χωρίς αλαζονεία και αγένεια. Η αγάπη δεν είναι πεισματάρα, μνησίκακη ή ευέξαπτη. Η αγάπη όλα τα ανέχεται, σε όλα εμπιστεύεται, για όλα ελπίζει, όλα τα υπομένει. Η αγάπη ποτέ δε θα πάψει να υπάρχει” σημείωσε σήμερα χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο...
31 Ιανουαρίου, 2020 - 18:21
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2020 - 18:07

“Η αγάπη είναι μακρόθυμη και καλοσυνάτη”

Διαδώστε:
“Η αγάπη είναι μακρόθυμη και καλοσυνάτη”

“Η αγάπη είναι μακρόθυμη και καλοσυνάτη, όχι ζηλιάρα και επιδεικτική, χωρίς αλαζονεία και αγένεια. Η αγάπη δεν είναι πεισματάρα, μνησίκακη ή ευέξαπτη. Η αγάπη όλα τα ανέχεται, σε όλα εμπιστεύεται, για όλα ελπίζει, όλα τα υπομένει. Η αγάπη ποτέ δε θα πάψει να υπάρχει” σημείωσε σήμερα χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος τονίζοντας το νόημα και τη σημασία της πηγαίας και αυθεντικής αγάπης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων