24/08/2021 24/08/2021 Από τις 2 εώς τις 5 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί η 10η Ετήσια Συνέλευση των Κανονικών Ορθοδόξων Επισκόπων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην αμερικανική πρωτεύουσα, Ουάσινγκτον. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, θα φιλοξενηθεί, επίσης, μία διαδικτυακή φιλανθρωπική εκδήλωση, στην οποία συμμετέχουν νέοι, οι οποίοι δημιουργούν συσκευασίες με προϊόντα ειδών υγιεινής για τους συνανθρώπους τους, που το έχουν...
24 Αυγούστου, 2021 - 21:36
Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2021 - 21:37

Η δέκατη Συνέλευση των Κανονικών Ορθοδόξων Επισκόπων των Η.Π.Α.

Διαδώστε:
Η δέκατη Συνέλευση των Κανονικών Ορθοδόξων Επισκόπων των Η.Π.Α.

Από τις 2 εώς τις 5 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί η 10η Ετήσια Συνέλευση των Κανονικών Ορθοδόξων Επισκόπων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην αμερικανική πρωτεύουσα, Ουάσινγκτον.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, θα φιλοξενηθεί, επίσης, μία διαδικτυακή φιλανθρωπική εκδήλωση, στην οποία συμμετέχουν νέοι, οι οποίοι δημιουργούν συσκευασίες με προϊόντα ειδών υγιεινής για τους συνανθρώπους τους, που το έχουν ανάγκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων