05/05/2020 05/05/2020 Κλειστό θα παραμείνει το Κέντρο Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως της Ατλάντας, μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Κέντρου, και τους Ιερείς, οι οποίοι εξέτασαν μόνο τις οδηγίες που δόθηκαν από την Αρχιεπισκοπή Αμερικής και το Οικουμενικό Πατριαρχείο, αλλά και τις γνωμοδοτήσεις των ειδικών. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Μητροπολίτης Ατλάντας κ. Αλέξιος το...
05 Μαΐου, 2020 - 11:26
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2020 - 11:13

Κλειστό μέχρι νεωτέρας το Κέντρο Διακονίας Ατλάντας

Διαδώστε:
Κλειστό μέχρι νεωτέρας το Κέντρο Διακονίας Ατλάντας

Κλειστό θα παραμείνει το Κέντρο Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως της Ατλάντας, μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Κέντρου, και τους Ιερείς, οι οποίοι εξέτασαν μόνο τις οδηγίες που δόθηκαν από την Αρχιεπισκοπή Αμερικής και το Οικουμενικό Πατριαρχείο, αλλά και τις γνωμοδοτήσεις των ειδικών.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Μητροπολίτης Ατλάντας κ. Αλέξιος το κέντρο θα ανοίξει όταν θα υπάρχει απόλυτη ασφάλεια από τον κορωνοϊό, με τις κατάλληλες διαδικασίες και τη λήψη απαραίτητων μέτρων.
“Το Κέντρο Διακονίας (DRC) είναι ένα ιδιαίτερο μέρος. Εκεί όπου όλοι συναντούμε τον Θεό, και όπου οι ζωές μας, τόσο οι νέοι όσο και ηλικιωμένοι, μεταμορφώνονται καθώς μεγαλώνουμε στην Ορθόδοξη πίστη μας” αναφέρει ο Σεβασμιώτατος και προσθέτει:.
“Αν και γνωρίζω πόσο ανυπομονούμε να επισκεφθούμε και πάλι το Κέντρο, λυπάμαι που σας ενημερώνω ότι, λόγω της τρέχουσας πανδημίας θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας”.
Πριν από αρκετά χρόνια με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη κ. Αλεξίου αγοράστηκαν 48 στρέμματα γης στα οποία υπάρχει και μία λίμνη μέσα.
Γίνονται κατασκηνώσεις τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ σχεδόν όλα τα Σαββατοκύριακα του χρόνου υπάρχουν διάφορα προγράμματα και συναντήσεις .
Το Κέντρο Διακονίας απέχει από την πόλη της Ατλάντας περί τα 130 μίλια βορείως προς τη Νότιο Καρολίνα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων