09/01/2024 09/01/2024 Την Βασιλόπιτα των Κληρικών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής ευλόγησε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος την Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2024, ευχαριστώντας τους παράλληλα για το έργο το οποίο επιτελούν.  Κατά τον χαιρετισμό του ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής ευχαρίστησε τις Πρεσβυτέρες και τα τέκνα των ιερέων για την υπομονή και στήριξη που παρέχουν στη διακονία των ιερέων, ενώ αναφέρθηκε...
09 Ιανουαρίου, 2024 - 10:40
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2024 - 10:59

Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος ευλόγησε την Βασιλόπιτα των Κληρικών της Αρχιεπισκοπής Αμερικής

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος ευλόγησε την Βασιλόπιτα των Κληρικών της Αρχιεπισκοπής Αμερικής

Την Βασιλόπιτα των Κληρικών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής ευλόγησε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος την Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2024, ευχαριστώντας τους παράλληλα για το έργο το οποίο επιτελούν. 

Κατά τον χαιρετισμό του ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής ευχαρίστησε τις Πρεσβυτέρες και τα τέκνα των ιερέων για την υπομονή και στήριξη που παρέχουν στη διακονία των ιερέων, ενώ αναφέρθηκε και στα γεγονότα τα οποία θα σημαδεύσουν την Αμερικανική κοινωνία κατά το τρέχον έτος.

“Αυτή η Πρωτοχρονιά του 2024 υπόσχεται να είναι συναρπαστική για τους Πιστούς μας. Ο κόσμος αντιμετωπίζει πολλαπλούς πολέμους, δημιουργώντας άγχος και παραφωνία στον λαό μας. Η χώρα μας, που υπόκειται σε μεγάλη πόλωση και διχασμό, θα γίνει μάρτυρας εθνικών και προεδρικών εκλογών. Αυτά θα είναι επίσης στρεσογόνοι παράγοντες για τους ανθρώπους μας. Και οι οικονομικές ανασφάλειες εξακολουθούν να αφθονούν στη γη. Τα σημειώνω όλα αυτά γιατί η μυστηριακή μας διακονία προς τους ανθρώπους της Εκκλησίας είναι ζωτικής σημασίας και όντως, απαραίτητο, αντίδοτο στις ανησυχίες της ημέρας”, είπε, μεταξύ άλλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων