20/11/2023 20/11/2023 Στον Εθνικό Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν στη Νέα Υόρκη βρέθηκε χθες, Κυριακή 19 Νοεμβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Σινά, Φαράν και Ραϊθώ κ. Δαμιανός.  Ο Σεβασμιώτατος παρέστη συμπροσευχόμενος κατά  τη Θεία Λειτουργία. Ο Προϊστάμενος του ναού, Πρωτοπρεσβύτερος π. Ανδρέας Βυθούλκας, καλωσόρισε με θερμά λόγια τον Αρχιεπίσκοπο Σινά και αναφέρθηκε στο πρόσφατο ταξίδι...
20 Νοεμβρίου, 2023 - 9:15
Τελευταία ενημέρωση: 20/11/2023 - 9:27

Ο Αρχιεπίσκοπος Σινά Δαμιανός στον Άγιο Νικόλαο στο Σημείο Μηδέν στη Νέα Υόρκη

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Σινά Δαμιανός στον Άγιο Νικόλαο στο Σημείο Μηδέν στη Νέα Υόρκη

Στον Εθνικό Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν στη Νέα Υόρκη βρέθηκε χθες, Κυριακή 19 Νοεμβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Σινά, Φαράν και Ραϊθώ κ. Δαμιανός. 

Ο Σεβασμιώτατος παρέστη συμπροσευχόμενος κατά  τη Θεία Λειτουργία. Ο Προϊστάμενος του ναού, Πρωτοπρεσβύτερος π. Ανδρέας Βυθούλκας, καλωσόρισε με θερμά λόγια τον Αρχιεπίσκοπο Σινά και αναφέρθηκε στο πρόσφατο ταξίδι που είχε πραγματοποιήσει η Ιερά Αρχιεπισκοπή στο Θεοβάδιστο Όρος.

Στη συνέχεια μίλησε ο Σεβασμιώτατος κ. Δαμιανός ο οποίος αναφέρθηκε σε βιώματα και εμπειρίες από την πεντηκονταετή και πλέον διακονία του στο μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά. Στο τέλος ευλόγησε το παριστάμενο ποίμνιο ευχόμενος όπως η χάρη της γης του Μωυσέως και της Αγίας Αικατερίνης τους συνοδεύει στη ζωή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων