01/12/2023 01/12/2023 Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο είχε ο Επίσκοπος Μελόης κ. Αιμιλιανός στη Νέα Υόρκη. Ο Θεοφιλέστατος ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείας από την Αυστραλία μετά από πρόσκληση την οποία του απηύθυνε ο Καλυμνιακός Σύλλογος Αμερικής, ο οποίος φέτος συμπλήρωσε 100 χρόνια ζωής και προσφοράς.  Κατά την επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη ο Επίσκοπος Μελόης...
01 Δεκεμβρίου, 2023 - 9:32
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2023 - 9:41

Ο Επίσκοπος Μελόης Αιμιλιανός στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Μελόης Αιμιλιανός στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο είχε ο Επίσκοπος Μελόης κ. Αιμιλιανός στη Νέα Υόρκη. Ο Θεοφιλέστατος ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείας από την Αυστραλία μετά από πρόσκληση την οποία του απηύθυνε ο Καλυμνιακός Σύλλογος Αμερικής, ο οποίος φέτος συμπλήρωσε 100 χρόνια ζωής και προσφοράς. 

Κατά την επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη ο Επίσκοπος Μελόης μετέβη στον Εθνικό Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν, όπου και χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη μνήμη του Αγίου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου. Τον Επίσκοπο από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας υποδέχθηκε με θερμά λόγια ο Προϊστάμενος του ναού, Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου, π. Ανδρέα Βυθούλκας.

Την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, ο Επίσκοπος κ. Αιμιλιανός θα ιερουργήσει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Νέα Υόρκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων