05/05/2019 05/05/2019 Παραιτήθηκε από τη θέση του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής ο Επίσκοπος Φασιανής Αντώνιος, λίγες μόλις ώρες έπειτα που έγινε γνωστή η παραίτηση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου. Το απόγευμα του Σαββάτου 4 Μαΐου 2019 έστειλε επιστολή στους ιερείς της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Νέας Υόρκης, πληροφορώντας τους για την απόφασή του να εγκαταλείψει τα καθήκοντα του Πρωτοσυγκέλου,...
05 Μαΐου, 2019 - 21:41

Παραιτήθηκε ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αμερικής

Διαδώστε:
Παραιτήθηκε ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αμερικής

Παραιτήθηκε από τη θέση του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής ο Επίσκοπος Φασιανής Αντώνιος, λίγες μόλις ώρες έπειτα που έγινε γνωστή η παραίτηση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου. Το απόγευμα του Σαββάτου 4 Μαΐου 2019 έστειλε επιστολή στους ιερείς της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Νέας Υόρκης, πληροφορώντας τους για την απόφασή του να εγκαταλείψει τα καθήκοντα του Πρωτοσυγκέλου, ενώ θα αφοσιωθεί στην αποπεράτωση του νέου Οίκου Ευγηρίας του Αγίου Μιχαήλ. Η επιστολή ωστόσο είχε ημερομηνία Παρασκευή 3 Μαΐου. Ο Επίσκοπος Αντώνιος διακόνησε στη θέση της Πρωτοσυγκελίας επί δέκα έτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων