14/02/2021 14/02/2021 Την “ιδιαίτερη πνευματική χαρά” του εκφράζει μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, αναφερόμενος στην ιστορική πρώτη ποιμαντορική επίσκεψη που πραγματοποιεί στην Ιερά Μητρόπολη Ντένβερ το διήμερο 13-14 Φεβρουαρίου 2021. “Mε ιδιαίτερη πνευματική χαρά βρέθηκα με τον πιστό λαό της Μητρόπολης του Ντένβερ. “Αινέσω Κύριον εν τη ζωή μου. Ψαλώ...
14 Φεβρουαρίου, 2021 - 19:35
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2021 - 22:35

“Πνευματική χαρά” για τους πιστούς της Ι. Μητροπόλεως Ντένβερ – (BINTEO)

Διαδώστε:
“Πνευματική χαρά” για τους πιστούς της Ι. Μητροπόλεως Ντένβερ – (BINTEO)

Την “ιδιαίτερη πνευματική χαρά” του εκφράζει μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, αναφερόμενος στην ιστορική πρώτη ποιμαντορική επίσκεψη που πραγματοποιεί στην Ιερά Μητρόπολη Ντένβερ το διήμερο 13-14 Φεβρουαρίου 2021.

“Mε ιδιαίτερη πνευματική χαρά βρέθηκα με τον πιστό λαό της Μητρόπολης του Ντένβερ. “Αινέσω Κύριον εν τη ζωή μου. Ψαλώ τω Θεώ μου έως υπάρχω. Ηδυνθείη αυτώ η διαλογή μου”.”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος.

 

 

Την Κυριακή 14/2 ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Σεβασμιώτατος αφίχθη στην ομώνυμη πόλη όπου τον υποδέχτηκαν θερμά στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ντένβερ κ. Ησαΐας, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, το προσωπικό και πολλοί πιστοί.

Κατά την διάρκεια της ιστορικής επίσκεψης του, πραγματοποίησε συναντήσεις με τον οικείο Ποιμενάρχη, καθώς και με κληρικούς και λαϊκούς της περιοχής.

 

 

Το Σάββατο 13/2 ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Μέγα Εσπερινό στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

 

 

 

 

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων