08/03/2024 08/03/2024 Με τον Γενικό Πρόξενο του Ισραήλ στη Νέα Υόρκη, Yossi Amrani, και τον Αναπληρωτή Πρόξενο, Tsach Saar, είχε συνάντηση ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.  “Ο δεσμός της κοινότητάς μας με τους Εβραίους αδελφούς και αδελφές μας ενισχύεται καθώς προωθούμε τον διαθρησκευτικό διάλογο και στεκόμαστε ενωμένοι ενάντια στην αναζωπύρωση του αντισημιτισμού”,...
08 Μαρτίου, 2024 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2024 - 16:56

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αμερικής με τον Γενικό Πρόξενο του Ισραήλ στη Νέα Υόρκη

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αμερικής με τον Γενικό Πρόξενο του Ισραήλ στη Νέα Υόρκη

Με τον Γενικό Πρόξενο του Ισραήλ στη Νέα Υόρκη, Yossi Amrani, και τον Αναπληρωτή Πρόξενο, Tsach Saar, είχε συνάντηση ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής. 

“Ο δεσμός της κοινότητάς μας με τους Εβραίους αδελφούς και αδελφές μας ενισχύεται καθώς προωθούμε τον διαθρησκευτικό διάλογο και στεκόμαστε ενωμένοι ενάντια στην αναζωπύρωση του αντισημιτισμού”, έγραψε σε ανάρτησή του ο Σεβασμιώτατος κ. Ελπιδοφόρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων