12/01/2024 12/01/2024 Τον Αρμένιο Επίσκοπο Αμερικής, Μερσόπ Παρσανιάν, επισκέφθηκε χθες, Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.  Ο Σεβασμιώτατος κ. Ελπιδοφόρος επισκέφθηκε τον Αρμένιο Επίσκοπο για να ευχηθεί για τα Χριστούγεννα τα οποία οι Αρμένιοι εορτάζουν στις 6 Ιανουαρίου. Ειρήνη, ευημερία και αρμονία μεταξύ των κοινοτήτων τους ευχήθηκαν οι δύο πλευρές. “Αυτή η βαρυσήμαντη περίσταση...
12 Ιανουαρίου, 2024 - 9:29
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2024 - 9:49

Τον Αρμένιο Επίσκοπο Νέας Υόρκης επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος

Διαδώστε:
Τον Αρμένιο Επίσκοπο Νέας Υόρκης επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος

Τον Αρμένιο Επίσκοπο Αμερικής, Μερσόπ Παρσανιάν, επισκέφθηκε χθες, Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. 

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ελπιδοφόρος επισκέφθηκε τον Αρμένιο Επίσκοπο για να ευχηθεί για τα Χριστούγεννα τα οποία οι Αρμένιοι εορτάζουν στις 6 Ιανουαρίου.

Ειρήνη, ευημερία και αρμονία μεταξύ των κοινοτήτων τους ευχήθηκαν οι δύο πλευρές. “Αυτή η βαρυσήμαντη περίσταση όχι μόνο ενισχύει τους πνευματικούς δεσμούς μεταξύ της Ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής και της Αρμενικής Εκκλησίας, αλλά επίσης αποτελεί παράδειγμα του πνεύματος της συμφιλίωσης και της αναζήτησης προς την ενότητα που υπερβαίνει τα ομολογιακά όρια”, αναφέρει η ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο συνόδευαν ο Επίσκοπος Ναζιανζού κ. Αθηναγόρας, ο Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Καζαριάν και ο Διάκονος Πέτρος Γκόμεζ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων