10/11/2022 10/11/2022 Οι μαθητές του Κολλεγίου «Άγιος Γεώργιος» της Αδελαΐδας, από το νηπιαγωγείο μέχρι και την 12η τάξη, συμπροσευχήθηκαν στην ακολουθία του Αγιασμού που τελέστηκε την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Thebarton εν όψει των απολυτηρίων εξετάσεων των μαθητών της 12ης τάξεως. Μέ την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, τον αγιασμό...
10 Νοεμβρίου, 2022 - 5:02
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2022 - 5:09

Αδελαΐδα: Αγιασμός στο Κολλέγιο «Άγιος Γεώργιος» εν όψει των απολυτηρίων εξετάσεων

Διαδώστε:
Αδελαΐδα: Αγιασμός στο Κολλέγιο «Άγιος Γεώργιος» εν όψει των απολυτηρίων εξετάσεων

Οι μαθητές του Κολλεγίου «Άγιος Γεώργιος» της Αδελαΐδας, από το νηπιαγωγείο μέχρι και την 12η τάξη, συμπροσευχήθηκαν στην ακολουθία του Αγιασμού που τελέστηκε την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Thebarton εν όψει των απολυτηρίων εξετάσεων των μαθητών της 12ης τάξεως.

Μέ την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, τον αγιασμό τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σινώπης κ. Σιλουανός, πλαισιούμενος από τον π. Διογένη Πατσούρη και τον π. Κωνσταντίνο Σκουμπουρδή, Ιερατικώς Προϊστάμενο και Εφημέριο της φερωνύμου Ενορίας-Κοινότητος Thebarton, αντιστοίχως.

Μετά τον Αγιασμό, ο Θεοφιλέστατος μίλησε για την σπουδαιότητα του πόθου για μάθηση και του πόθου να συναντήσουμε τον Χριστό, καθώς και για την σπουδαιότητα των θαυμάτων που βιώνουμε στην καθημερινή μας ζωή.

Ο Θεοφιλέστατος μετέφερε στους μαθητές και τους δασκάλους τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου τους, Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, και ευχαρίστησε τον διευθυντή του Κολλεγίου κ. Επαμεινώνδα Καραμόσχο και τους εφημερίους του Κολλεγίου π. Διογένη και π. Κωνσταντίνο για τις ακούραστες προσπάθειές τους για την πνευματική και ψυχική καλλιέργεια των μαθητών.

(Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων