01/07/2023 01/07/2023 Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στη Μελβούρνη επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος, συνοδευόμενος από τους Θεοφιλεστάτους Επισκόπους Σωζοπόλεως κ. Κυριακό και Κερασούντος κ. Ευμένιο, Αρχιεπισκοπικούς Επιτρόπους Μελβούρνης και Northcote αντιστοίχως, και από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου κ. Χριστοφόρο Κρικέλη. Τον Σεβασμιώτατο και τη συνοδεία του υποδέχθηκαν με...
01 Ιουλίου, 2023 - 19:32
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2023 - 19:17

Επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στη Μελβούρνη

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στη Μελβούρνη

Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στη Μελβούρνη επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος, συνοδευόμενος από τους Θεοφιλεστάτους Επισκόπους Σωζοπόλεως κ. Κυριακό και Κερασούντος κ. Ευμένιο, Αρχιεπισκοπικούς Επιτρόπους Μελβούρνης και Northcote αντιστοίχως, και από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου κ. Χριστοφόρο Κρικέλη.

Τον Σεβασμιώτατο και τη συνοδεία του υποδέχθηκαν με εγκαρδιότητα ο Γενικός Πρόξενος κ. Εμμανουήλ Κακαβελάκης και τα λοιπά στελέχη του Ελληνικού Προξενείου.

Τα ζητήματα που άπτονται των αναγκών της Ελληνικής Ομογένειας στην «ελληνοπρεπέστατη» Μελβούρνη βρέθηκαν στο επίκεντρο της φιλικής και εποικοδομητικής συζήτησης που ακολούθησε, κατά τη διάρκεια της οποίας επαναβεβαιώθηκε η κοινή δέσμευση Εκκλησίας και Γενικού Προξενείου για στενή και αγαστή συνεργασία.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Μακάριος συνεχάρη τον κ. Κακαβελάκη και τους συνεργάτες του για την αφοσίωση με την οποία επιτελούν τα υψηλά καθήκοντα που τους έχει αναθέσει η Ελληνική Πολιτεία, ενώ τους ευχήθηκε να έχουν υγεία, δύναμη και άνωθεν φωτισμό, προκειμένου να συνεχίσουν και να επαυξήσουν το βαρυσήμαντο έργο τους, επ’ ωφελεία του Ελληνισμού της Πολιτείας της Βικτώριας.

Πηγή: greek.vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων