18/01/2023 18/01/2023 Me  την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη εορτή του Αγίου Αθανασίου του Μεγάλου, στον φερώνυμο Ιερό Ναό στο προάστιο με την ευλογία, η ενορία του Μεγάλου Αθανασίου στο προάστιο Springvale της Μελβούρνης. Η Ακολουθία τελέστηκε από τους πατέρες Ευστάθιο Λαδά, Σταύρο Κακαβά και Εμμανουήλ Λυκοπάντη, με...
18 Ιανουαρίου, 2023 - 16:06
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2023 - 14:53

Μελβούρνη: Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Springvale

Διαδώστε:
Μελβούρνη: Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Springvale

Me  την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη εορτή του Αγίου Αθανασίου του Μεγάλου, στον φερώνυμο Ιερό Ναό στο προάστιο με την ευλογία, η ενορία του Μεγάλου Αθανασίου στο προάστιο Springvale της Μελβούρνης.

Η Ακολουθία τελέστηκε από τους πατέρες Ευστάθιο Λαδά, Σταύρο Κακαβά και Εμμανουήλ Λυκοπάντη, με τη συμμετοχή πλήθους ενοριτών.

Ο εφημέριος της εκκλησίας, π. Ευστάθιος, εκφώνησε το κήρυγμα και μετέφερε τις ευλογίες και την πατρική αγάπη του Σεβασμιωτάτου κ. Μακαρίου, όσο και τις ευχές του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σωζοπόλεως κ. Κυριακού, Αρχιεπισκοπικού Επιτρόπου Μελβούρνης, ο οποίος βρίσκεται στο Σύδνεϋ, ενόψει του εορτασμού των Ονομαστηρίων του Αρχιεπισκόπου, την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου.

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από vema

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων