19/12/2023 20/12/2023 Ενώπιον των δοκιμασιών που ενσκήπτουν στη ζωή μας, να διατηρούμε ακράδαντη την εμπιστοσύνη μας στον Θεό, μας προτρέπει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, μέσω του νέου βιντεοσκοπημένου μηνύματός του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram. Σε αυτό το μήνυμα εμψύχωσης και επιστηριγμού, ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας καταρχάς υπενθυμίζει έναν λόγο που συνήθιζε να λέγει στον εαυτό...
19 Δεκεμβρίου, 2023 - 16:13
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2023 - 2:30

Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας για τις δοκιμασίες και την εμπιστοσύνη στον Θεό

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας για τις δοκιμασίες και την εμπιστοσύνη στον Θεό

Ενώπιον των δοκιμασιών που ενσκήπτουν στη ζωή μας, να διατηρούμε ακράδαντη την εμπιστοσύνη μας στον Θεό, μας προτρέπει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, μέσω του νέου βιντεοσκοπημένου μηνύματός του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram.

Σε αυτό το μήνυμα εμψύχωσης και επιστηριγμού, ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας καταρχάς υπενθυμίζει έναν λόγο που συνήθιζε να λέγει στον εαυτό του ο Άγιος Νεκτάριος, ο οποίος πέρασε πολλές θλίψεις και δοκιμασίες: «Νεκτάριε, κάνε υπομονή γιατί ο Θεός στέλνει τις δοκιμασίες στους δικούς του ανθρώπους». Επιπλέον, ο Σεβασμιώτατος επισημαίνει ότι όταν ρώτησε κάποιος τον Θεό: «Θεέ μου, γιατί με έριξες στα βαθιά νερά;», η απάντηση που έλαβε ήταν: «Γιατί οι εχθροί σου δεν ξέρουν να κολυμπούν»!.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων