03/11/2023 03/11/2023 Στο πλαίσιο του Μήνα Κοινοτικής Ευαισθητοποίησης «Οκτώβριος 2023», την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023 το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας διοργάνωσε δείπνο στο Σύδνεϋ προς τιμήν των εθελοντών του . Το δείπνο τίμησε με την παρουσία του και ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος ο οποίος βράβευσε ορισμένους από τους εθελοντές του Οργανισμού, οι οποίοι...
03 Νοεμβρίου, 2023 - 16:10
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2023 - 15:43

Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας βράβευσε εθελοντές του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας βράβευσε εθελοντές του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας

Στο πλαίσιο του Μήνα Κοινοτικής Ευαισθητοποίησης «Οκτώβριος 2023», την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023 το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας διοργάνωσε δείπνο στο Σύδνεϋ προς τιμήν των εθελοντών του .

Το δείπνο τίμησε με την παρουσία του και ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος ο οποίος βράβευσε ορισμένους από τους εθελοντές του Οργανισμού, οι οποίοι επί σειρά πολλών ετών προσφέρουν γενναιόδωρα τον χρόνο και την ενέργειά τους, για να υπηρετήσουν όσους βρίσκονται ανάγκη, με πολλή αγάπη και θυσιαστικό φρόνημα.

Σημειώνεται ότι από το 1975, χιλιάδες εθελοντές του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας έχουν αφοσιωθεί ολόψυχα στην υποστήριξη των αναγκών της κοινότητας.

Τα τελευταία χρόνια, η συμβολή τους ήταν ιδιαίτερα πολύτιμη, καθώς προσέφεραν σημαντική στήριξη σε όσους επλήγησαν από την πανδημία, όχι μόνο σε μέλη της ελληνικής κοινότητας αλλά και στην ευρύτερη αυστραλιανή κοινωνία.

Στο δείπνο προς τιμήν των εθελοντών παρέστησαν επίσης οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Μιλητουπόλεως κ. Ιάκωβος, Μαγνησίας κ. Χριστόδουλος και Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στο Σύδνεϋ, κ. Ιωάννης Μαλλικούρτης, πολλοί κληρικοί της τοπικής Εκκλησίας και εκπρόσωποι άλλων φορέων της Ομογένειας, οι οποίοι ένωσαν τις φωνές τους με εκείνη του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους προς τους εθελοντές του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας για το θεάρεστο έργο που επιτελούν.

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων