25/07/2022 25/07/2022 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο, παρέστη το μεσημέρι της Κυριακής, 24 Ιουλίου 2022, σε εκδήλωση μνήμης που πραγματοποιήθηκε στο κενοτάφιο του Martin Place, στο κέντρο του Σύδνεϋ, για τα 48 χρόνια από την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Ο Θεοφιλέστατος τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση των ψυχών...
25 Ιουλίου, 2022 - 21:39
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2022 - 22:51

Σύδνεϋ: Τίμησαν τα θύματα της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

Διαδώστε:
Σύδνεϋ: Τίμησαν τα θύματα της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο, παρέστη το μεσημέρι της Κυριακής, 24 Ιουλίου 2022, σε εκδήλωση μνήμης που πραγματοποιήθηκε στο κενοτάφιο του Martin Place, στο κέντρο του Σύδνεϋ, για τα 48 χρόνια από την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Ο Θεοφιλέστατος τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση των ψυχών των θυμάτων, ενώ ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο Υφυπουργός Ναυτιλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Βασίλειος Δημητριάδης, η Ύπατη Αρμοστής της Κύπρου στην Αυστραλία, κ. Μάρθα Μαυρομμάτη, εκπρόσωποι της ΠΑΣΕΚΑ, της ΣΕΚΑ Νέας Νοτίου Ουαλίας και άλλων ομογενειακών σωματείων και οργανώσεων, καθώς και εκπρόσωποι αυστραλιανών αρχών.

Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων