24/10/2023 24/10/2023 Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδος, αρμόδιο για τα θέματα του Απόδημου Ελληνισμού, κ. Γεώργιο Κώτσηρα, πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος την Τρίτη, 24 Οκτωβρίου, στην Αθήνα. Κατά τη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε εγκάρδιο και εποικοδομητικό κλίμα, συζητήθηκαν ζητήματα που άπτονται των αναγκών της Ελληνικής Ομογενείας της Αυστραλίας, καθώς και οι...
24 Οκτωβρίου, 2023 - 14:05

Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας με τον Υφυπουργό Απόδημου Ελληνισμού

Διαδώστε:
Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας με τον Υφυπουργό Απόδημου Ελληνισμού

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδος, αρμόδιο για τα θέματα του Απόδημου Ελληνισμού, κ. Γεώργιο Κώτσηρα, πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος την Τρίτη, 24 Οκτωβρίου, στην Αθήνα.

Κατά τη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε εγκάρδιο και εποικοδομητικό κλίμα, συζητήθηκαν ζητήματα που άπτονται των αναγκών της Ελληνικής Ομογενείας της Αυστραλίας, καθώς και οι δυνατότητες ενισχύσεως της συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Πολιτείας και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας προς την κατεύθυνση της περαιτέρω συσφίξεως των δεσμών του μητροπολιτικού κέντρου με τον Ελληνισμό της πέμπτης ηπείρου.

Ο Υφυπουργός Απόδημου Ελληνισμού συνεχάρη τον Αρχιεπίσκοπο κ. Μακάριο για το πολυδιάστατο έργο που επιτελεί η Ορθόδοξη εν Αυστραλία Εκκλησία υπέρ της διατηρήσεως της εθνικής και πολιτισμικής ταυτότητας των μελών της Ελληνικής Ομογενείας, ενώ ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον κ. Κώτσηρα να έχει υγεία και δύναμη, για να επιτελεί με αποτελεσματικότητα τα ευθυνοφόρα καθήκοντά του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων