12/03/2022 12/03/2022 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφημερίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης επισκέφθηκε στο γραφείο του, τον από Κνωσού Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο το πρωί της Παρασκευής 11 Μαρτίου 2022. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης μέσα σε κλίμα χαράς, λίγες μόνο ημέρες πριν ο Σεβασμιώτατος ενθρονισθεί και αναλάβει τα νέα υψηλά καθήκοντά...
12 Μαρτίου, 2022 - 11:54
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2022 - 11:38

Επίσκεψη του Συνδέσμου Εφημερίων της Αρχιεπισκοπής Κρήτης στον νέο Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Συνδέσμου Εφημερίων της Αρχιεπισκοπής Κρήτης στον νέο Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφημερίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης επισκέφθηκε στο γραφείο του, τον από Κνωσού Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο το πρωί της Παρασκευής 11 Μαρτίου 2022.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης μέσα σε κλίμα χαράς, λίγες μόνο ημέρες πριν ο Σεβασμιώτατος ενθρονισθεί και αναλάβει τα νέα υψηλά καθήκοντά του ως ποιμενάρχης της Εκκλησίας των Ρεθυμνίων.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ιερού Συνδέσμου προσέφεραν στον Σεβασμιώτατο Αρχιερατικό εγκόλπιο, τον ευχαρίστησαν για τη συνολική προσφορά του στην Ιερά Αρχιεπισκοπή και του ευχήθηκαν εκ μέρους όλων των Ιερέων για την ευόδωση της σημαντικής αποστολής που αναλαμβάνει στην διαποίμανση της ιστορικής και περιωνύμου Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων