03/10/2018 03/10/2018 Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα τελέστηκαν την  Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018, τα Θυρανοίξια στον Ιερό Ναό του νέου Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού στο Σηρικάρι Κισάμου, με την παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου και του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. Οι πιστοί κατέκλυσαν κατά χιλιάδες τον περίβολο του Ιερού Ναού από νωρίς το μεσημέρι, καταφθάνοντας...
03 Οκτωβρίου, 2018 - 7:38
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2018 - 11:05

Πατριάρχης: Θυρανοίξια του Αγ. Νικηφόρου του Λεπρού στην Κίσαμο (βίντεο)

Διαδώστε:
Πατριάρχης: Θυρανοίξια του Αγ. Νικηφόρου του Λεπρού στην Κίσαμο (βίντεο)

Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα τελέστηκαν την  Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018, τα Θυρανοίξια στον Ιερό Ναό του νέου Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού στο Σηρικάρι Κισάμου, με την παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου και του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.


Οι πιστοί κατέκλυσαν κατά χιλιάδες τον περίβολο του Ιερού Ναού από νωρίς το μεσημέρι, καταφθάνοντας στο Σηρικάρι από όλες τις γωνιές της Κρήτης.
Στην τελετή παρέστησαν και ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος και πολλοί Αρχιερείς ως και εκπρόσωποι Εκκλησιών, αλλά και το σύνολο των τοπικών και περιφερειακών αρχών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων