29/12/2018 30/12/2018 Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στις 26 Δεκεμβρίου 2018, διεξήχθη η ετήσια Χριστουγεννιάτικη εορτή των κατηχητικών σχολείων του Ιερού Καθεδρικού Ναού του Αγίου Νικολάου στην Καμπάλα, πρωτεύουσα της Ουγκάντας. Η εορτή άρχισε με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στην οποία ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καμπάλας και Πάσης Ουγκάντας κ. Ιωνάς. Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος τόνισε μεταξύ άλλων ότι...
29 Δεκεμβρίου, 2018 - 16:50
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2018 - 1:32

Χριστούγεννα στα κατηχητικά στην Ουγκάντα (βίντεο)

Διαδώστε:
Χριστούγεννα στα κατηχητικά στην Ουγκάντα (βίντεο)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στις 26 Δεκεμβρίου 2018, διεξήχθη η ετήσια Χριστουγεννιάτικη εορτή των κατηχητικών σχολείων του Ιερού Καθεδρικού Ναού του Αγίου Νικολάου στην Καμπάλα, πρωτεύουσα της Ουγκάντας.

Η εορτή άρχισε με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στην οποία ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καμπάλας και Πάσης Ουγκάντας κ. Ιωνάς. Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος τόνισε μεταξύ άλλων ότι “ο Κύριος μας αγαπάει και εμείς οφείλουμε να Τον αγαπάμε ακόμα περισσότερο!”

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, τα παιδιά απόλαυσαν γεύμα στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Νικολάου το οποίο περιλάμβανε ποικιλία φαγητών και ποτών. Επίσης, το κατηχητικό ερμήνευσε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε συνδυασμό με χορό και ηθοποιία.

Η εορτή ολοκληρώθηκε με την προσφορά δώρων στους μαθητές με τις καλύτερες επιδόσεις. Στους υπόλοιπους μαθητές που έδωσαν το παρών, δόθηκαν γλυκίσματα και παιχνίδια.


H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων