16/01/2019 16/01/2019 Ο Πρωθυπουργός της Βαυαρίας κ. Δρ. Markus Söder παρέθεσε τη πρώτη του πρωτοχρονιάτικη δεξίωση, στις 11 Ιανουαρίου 2019, στο βασιλικό ανάκτορο Μονάχου. Προσκλήθηκαν 1700 περίπου προσωπικότητες από όλες τις δομές της βαυαρικής κοινωνίας, Πολιτεία, Κυβέρνηση, Βαυαρική Βουλή Δημαρχεία, Εκκλησίες, Πανεπιστήμια, Ιδρύματα, Σύλλογοι κ.λ.π.  Από πλευράς της Ορθόδοξης Εκκλησίας και της Παροικίας  προσκλήθηκαν και παρέστησαν ο Αρχιερατικός...
16 Ιανουαρίου, 2019 - 12:31

Η Ι.Μ. Γερμανίας σε δεξίωση του Βαυαρού Πρωθυπουργού

Διαδώστε:
Η Ι.Μ. Γερμανίας σε δεξίωση του Βαυαρού Πρωθυπουργού
Ο Πρωθυπουργός της Βαυαρίας κ. Δρ. Markus Söder παρέθεσε τη πρώτη του πρωτοχρονιάτικη δεξίωση, στις 11 Ιανουαρίου 2019, στο βασιλικό ανάκτορο Μονάχου.
Προσκλήθηκαν 1700 περίπου προσωπικότητες από όλες τις δομές της βαυαρικής κοινωνίας, Πολιτεία, Κυβέρνηση, Βαυαρική Βουλή Δημαρχεία, Εκκλησίες, Πανεπιστήμια, Ιδρύματα, Σύλλογοι κ.λ.π.  Από πλευράς της Ορθόδοξης Εκκλησίας και της Παροικίας  προσκλήθηκαν και παρέστησαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Βαυαρίας, Αρχιμανδρίτης Πέτρος Κλιτς, ο ιερατικώς προιστάμενος της Ενορίας Αγίων Πάντων Μονάχου, Αρχιμανδρίτης Γεώργιος Σιώμος και ο Αρχιερατικός Επιτετραμμένος για τις δημόσιες σχέσεις με τη Βαυαρική Πολιτεία, Πρωτοπρεσβύτερος Απόστολος Μαλαμούσης. Παρέστη επίσης και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Μονάχου κ. Σταύρος Κωσταντινίδης. Στη σύντομη ομιλία του ο πρωθυπουργός κ. Δρ.Söder αναφέρθηκε, μεταξύ των άλλων και στις δύσκολες στιγμές που διέρχεται η Βαυαρία με τη βαρυχειμωνιά, τη συνεχή χιονόπτωση, τους παγετούς, την ολισθηρότητα στους βαυαρικούς δρόμους, τους αποκλεισμούς πολλών κωμοπόλεων στις Άλπεις και επήνεσε τη ακάματη προσπάθεια των μελών των συνεργείων διάσωσης και αποκατάστασης της ομαλότητας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων