27/12/2023 27/12/2023 Η μεγάλη γιορτή της Γέννησης του Κυρίου γιορτάστηκε και φέτος με επισημότητα στο μοναστήρι της Αγίας Βαρβάρας στο Montaner di Sarmede (TV). Την παραμονή, μετά τη Θεία Λειτουργία, εψάλη ο Μέγας Χριστουγεννιάτικος Εσπερινός στα ελληνικά και ιταλικά. Ανήμερα των Χριστουγέννων, του πανηγυρικού εορτασμού προέστη ο Επίσκοπος Θερμών κ. Αθηναγόρας, βοηθός του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιταλίας κ....
27 Δεκεμβρίου, 2023 - 14:00
Τελευταία ενημέρωση: 27/12/2023 - 13:37

Η εορτή των Χριστουγέννων στο Μοναστήρι της Αγίας Βαρβάρας στο Montaner στο Τρεβίζο Ιταλίας

Διαδώστε:
Η εορτή των Χριστουγέννων στο Μοναστήρι της Αγίας Βαρβάρας στο Montaner στο Τρεβίζο Ιταλίας

Η μεγάλη γιορτή της Γέννησης του Κυρίου γιορτάστηκε και φέτος με επισημότητα στο μοναστήρι της Αγίας Βαρβάρας στο Montaner di Sarmede (TV).

Την παραμονή, μετά τη Θεία Λειτουργία, εψάλη ο Μέγας Χριστουγεννιάτικος Εσπερινός στα ελληνικά και ιταλικά. Ανήμερα των Χριστουγέννων, του πανηγυρικού εορτασμού προέστη ο Επίσκοπος Θερμών κ. Αθηναγόρας, βοηθός του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιταλίας κ. Πολύκαρπου, με τη συμμετοχή του π. Petru Filipescu από την Ενορία του Udine.

Αρκετός αριθμός πιστών και προσκυνητών διαφόρων εθνικοτήτων παρακολούθησε τον εορτασμό στον προσωρινό ναό της Μονής, με επικεφαλής τη Γερόντισσα Σεβαστιανή, ενώ άρχισαν οι εργασίες για την ανοικοδόμηση του μοναστηριακού συγκροτήματος.

    

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων