17/01/2024 17/01/2024 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ποιμένα, αρχιερέα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αχρίδος και τον Εξοχώτατο Πρέσβυ της Βορείου Μακεδονίας στο Βέλγιο κ. Metodija Belevski δέχτηκε στην έδρα του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας, το μεσημέρι της Τρίτης 16 Ιανουαρίου 2024. Η επίσκεψη είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος....
17 Ιανουαρίου, 2024 - 11:01
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2024 - 10:42

Ιεράρχης της Αρχιεπισκοπής Αχρίδος στον Μητροπολίτη Βελγίου

Διαδώστε:
Ιεράρχης της Αρχιεπισκοπής Αχρίδος στον Μητροπολίτη Βελγίου

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ποιμένα, αρχιερέα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αχρίδος και τον Εξοχώτατο Πρέσβυ της Βορείου Μακεδονίας στο Βέλγιο κ. Metodija Belevski δέχτηκε στην έδρα του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας, το μεσημέρι της Τρίτης 16 Ιανουαρίου 2024.

Η επίσκεψη είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Ο κύριος Πρέσβυς ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την υποδοχή, ενώ ο Σεβασμιώτατος, ως ιεράρχης του Οικουμενικού Θρόνου και επικεφαλής των Ορθοδόξων στο Μπενελούξ, εξέφρασε το ενδιαφέρον για την ποιμαντική μέριμνα των κάθε προέλευσης και καταγωγής πιστών και την καλή θέληση κάθε συνεργασίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων