26/02/2023 26/02/2023 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε χθες από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιταλίας κ. Πολύκαρπο στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων Βενετίας, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τον ρωσο-ουκρανικό πόλεμο. Συμμετείχαν οι κληρικοί και πολλοί πιστοί από τις Ορθόδοξες Ουκρανικές Ενορίες της Αρχιερατικής Περιφέρειας Βορειο-ανατολικής Ιταλίας (Τριβένετο). Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε...
26 Φεβρουαρίου, 2023 - 10:45
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2023 - 10:50

Ιταλία: Μνημόσυνο για τους πεσόντες στην Ουκρανία – Έψαλαν το “Τη Υπερμάχω Στρατηγώ”

Διαδώστε:
Ιταλία: Μνημόσυνο για τους πεσόντες στην Ουκρανία – Έψαλαν το “Τη Υπερμάχω Στρατηγώ”

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε χθες από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιταλίας κ. Πολύκαρπο στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων Βενετίας, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τον ρωσο-ουκρανικό πόλεμο.

Συμμετείχαν οι κληρικοί και πολλοί πιστοί από τις Ορθόδοξες Ουκρανικές Ενορίες της Αρχιερατικής Περιφέρειας Βορειο-ανατολικής Ιταλίας (Τριβένετο).

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων στον πόλεμο.

Οι Ουκρανοί πιστοί προσκύνησαν στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου τον τάφο του Αποστόλου και Ευαγγελιστού προστάτη της Γαληνοτάτης Δημοκρατίας της Βενετίας και έψαλαν το “Τη Υπερμάχω Στρατηγώ” ενώπιον της εικόνας της Παναγίας Νικοποιού.

Παρακολουθήστε βίντεο από τη Θεία Λειτουργία ΕΔΩ

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων