27/10/2023 27/10/2023 Το νέο επικεφαλής της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στο ΝΑΤΟ, Πρέσβη Ιωάννη-Μιλτιάδη Νικολαΐδη, δέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας, το απόγευμα της 26ης Οκτωβρίου 2023, στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως στις Βρυξέλλες. Η επίσκεψη είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της αναλήψεως της εν λόγω ευθυνοφόρου θέσεως από...
27 Οκτωβρίου, 2023 - 9:41
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2023 - 9:35

Ο Έλληνας Πρέσβης παρά τω ΝΑΤΟ στον Μητροπολίτη Βελγίου

Διαδώστε:
Ο Έλληνας Πρέσβης παρά τω ΝΑΤΟ στον Μητροπολίτη Βελγίου

Το νέο επικεφαλής της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στο ΝΑΤΟ, Πρέσβη Ιωάννη-Μιλτιάδη Νικολαΐδη, δέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας, το απόγευμα της 26ης Οκτωβρίου 2023, στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως στις Βρυξέλλες.

Η επίσκεψη είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της αναλήψεως της εν λόγω ευθυνοφόρου θέσεως από τον κύριο Πρέσβυ, ο οποίος με την κίνηση αυτή εκδήλωσε τον σεβασμό του προς τον επικεφαλής της Ορθοδόξου Εκκλησίας και αντιπρόσωπο του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Βέλγιο.

Ο Μητροπολίτης κ. Αθηναγόρας ευχαρίστησε τον κύριο Νικολαΐδη για την επίσκεψη και ευχήθηκε δύναμη και αντοχή στο υψηλό του καθήκον, ειδικότερα στις κρίσιμες συνθήκες που επικρατούν στον κόσμο, στις οποίες η Ελλάδα και το έγκριτο Διπλωματικό της Σώμα μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο, για την επικράτηση της σύνεσης και της ειρήνης.

Ο κ. Ιωάννης-Μιλτιάδης Νικολαΐδης κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη (Χαλκηδόνα) και είχε σπουδάσει στο Κολλέγιο της Ευρώπης στην Μπρύζ (Βέλγιο).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων