01/11/2022 01/11/2022 Μια βραδιά γιορτής, το βράδυ της 29ης Οκτωβρίου, μετατράπηκε σε εθνική τραγωδία στη Νότια Κορέα, μετά τον θάνατο τουλάχιστον 153 ανθρώπων – στην πλειοψηφία τους νέοι σε ηλικία – οι οποίοι ποδοπατήθηκαν όταν ένα τεράστιο πλήθος συγκεντρώθηκε σε έναν στενό δρόμο της Σεούλ στη δημοφιλή συνοικία Itaewon. Το πρωί της Κυριακής 30 Οκτωβρίου 2022, η...
01 Νοεμβρίου, 2022 - 14:37
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2022 - 14:45

Προσευχή στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου για την τραγωδία της Σεούλ

Διαδώστε:
Προσευχή στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου για την τραγωδία της Σεούλ

Μια βραδιά γιορτής, το βράδυ της 29ης Οκτωβρίου, μετατράπηκε σε εθνική τραγωδία στη Νότια Κορέα, μετά τον θάνατο τουλάχιστον 153 ανθρώπων – στην πλειοψηφία τους νέοι σε ηλικία – οι οποίοι ποδοπατήθηκαν όταν ένα τεράστιο πλήθος συγκεντρώθηκε σε έναν στενό δρόμο της Σεούλ στη δημοφιλή συνοικία Itaewon.

Το πρωί της Κυριακής 30 Οκτωβρίου 2022, η Μητρόπολη Κορέας μετά το τραγικό συμβάν α που συνέβη  στην περιοχή Itaewon, τέλεσε με τη συμμετοχή όλου του εκκλησιάσματος στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου Σεούλ, αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία, ειδική προσευχή για την ανάπαυση των 155 αδίκως κεκοιμημένων στο άνθος της ηλικίας τους Κορεατών και μη αδελφών.

Τα μέλη της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας, όπως ανακοινωθηκε, συνεχίζουν να προσεύχονται ο Θεός να χαρίσει την θεραπεία σε όσους έχουν τραυματιστεί σωματικά και ψυχικά και επιπλέον να δώσει δύναμη και παρηγοριά στους γονείς και στους συγγενείς των θυμάτων αυτής της απίστευτης τραγωδίας και εύχεται θερμά συλλυπητήρια σε όλους!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων