01/05/2022 05/05/2022 Με την παρουσία περισσοτέρων πιστών τελέστηκαν φέτος οι Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα σε όλες τις Ενορίες, αλλά και στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος της Ιεράς Μητρόπολης Κορέας λόγω της άρσης των περιοριστικών μέτρων κατά της Covid-19. Ιδιαιτέρως φέτος η χαρά ήταν έκδηλη στα πρόσωπα κλήρου και λαού, καθώς πραγματοποιήθηκε η...
01 Μαΐου, 2022 - 9:00
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2022 - 13:38

Στιγμές από την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα στην Ιερά Μητρόπολη Κορέας

Διαδώστε:
Στιγμές από την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα στην Ιερά Μητρόπολη Κορέας

Με την παρουσία περισσοτέρων πιστών τελέστηκαν φέτος οι Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα σε όλες τις Ενορίες, αλλά και στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος της Ιεράς Μητρόπολης Κορέας λόγω της άρσης των περιοριστικών μέτρων κατά της Covid-19.

Ιδιαιτέρως φέτος η χαρά ήταν έκδηλη στα πρόσωπα κλήρου και λαού, καθώς πραγματοποιήθηκε η περιφορά του Επιταφίου εκτός των Ιερών Ναών. Το Πάσχα, αμέσως μετά τον Εσπερινό της Αγάπης, κατά τον οποίο η σχετική ευαγγελική περικοπή αναγνώστηκε σε πολλές γλώσσες, προσφέρθηκε σε όλους τους πιστούς Πασχαλινό γεύμα.

Μεγάλη επίσης χαρά και συγκίνηση βίωσαν όσοι συμμετείχαν στις ομαδικές βαπτίσεις, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο του Λαζάρου και το Μεγάλo Σάββατο σε βαπτισματικές θείες Λειτουργίες.

«Δόξα τω Θεώ για όλα αυτά. Είθε ο Αναστάς Κύριος να χαρίζει την Χάρη και την Ειρήνη Του σε όλους τους ανθρώπους και ιδιαιτέρως να προστατεύει τον δοκιμαζόμενο εκ του πολέμου Ουκρανικό λαό. Χριστός Ανέστη!»,  αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Ιερά Μητρόπολη Κορέας σε σχετική ανάρτηση στον επίσημο ιστότοπο της.

 

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σεούλ:

Μεγάλη Τετάρτη:
2022.4.20. 성 대 수요일 - 성유성사

 

Μεγάλη Πέμπτη:
2022.4.21. 성 대 목요일

 

Μεγάλη Παρασκευή:
2022.4.22. 성 대 금요일 - 에피타삐오스

 

Μεγάλο Σάββατο:
2022.4.23. 성 대 토요일 대만과 & 부활절 성찬예배

 

Κυριακή του Πάσχα:
2022.4.24. 부활주일 사랑의 대만과

 

Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως, Gapyeong

가평 구세주 변모 수도원 부활절 예배

 

Αποστόλου Παύλου, Incheon

인천 성 바울로성당 부활절 예식

 

Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, Busan

부산 성모 희보 성당 부활절 예식

 

Εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, Ulsan

울산 성 디오니시오스 성당 부활절 예식

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων