24/02/2024 24/02/2024 Χειμερινή μαθητική κατασκήνωση πραγματοποιήθηκε  στις εγκαταστάσεις της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας στην πόλη Τσουντσόν από 14 έως 17 Φεβρουαρίου 2024. Συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από τις ενορίες της Σεούλ, του Ιντζόν και του Ουλσάν. Με βάση το γενικό θέμα της Κληρικολαϊκής Συνελεύσεως του έτους 2024: «Ο ευαγγελισμός των ανθρώπων δεν είναι επιλογή, αλλά εντολή του Χριστού...
24 Φεβρουαρίου, 2024 - 15:17
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2024 - 15:11

Χειμερινή μαθητική κατασκήνωση στις εγκαταστάσεις της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας στην πόλη Τσουντσόν

Διαδώστε:
Χειμερινή μαθητική κατασκήνωση στις εγκαταστάσεις της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας στην πόλη Τσουντσόν

Χειμερινή μαθητική κατασκήνωση πραγματοποιήθηκε  στις εγκαταστάσεις της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας στην πόλη Τσουντσόν από 14 έως 17 Φεβρουαρίου 2024.

Συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από τις ενορίες της Σεούλ, του Ιντζόν και του Ουλσάν. Με βάση το γενικό θέμα της Κληρικολαϊκής Συνελεύσεως του έτους 2024: «Ο ευαγγελισμός των ανθρώπων δεν είναι επιλογή, αλλά εντολή του Χριστού προς όλους» έγινε προσπάθεια να εμπεδωθεί στα παιδιά το προσωπικό χρέος του κάθε μέλους της Εκκλησίας για τη διάδοση του Ευαγγελίου, αντλώντας παραδείγματα από την Αγία Γραφή, την ζωή των Αγίων της Εκκλησίας, αλλά και σύγχρονες ιστορίες.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή και βραδινή Ακολουθία στον ιερό ναό του Αγίου Βόριδος, αγιογραφική μελέτη, συζητήσεις γύρω από το γενικό θέμα πριν από το μεσημεριανό και βραδινό γεύμα, Ιερά Εξομολόγηση, πλούσια ψυχαγωγία, επίσκεψη στο Αnimation Μuseum, παιχνίδια, κ.ά.

Η κατασκήνωση τελείωσε το Σάββατο το πρωί με τη θεία Λειτουργία, κατά την οποία έγινε ειδική μνεία στη γενέθλιο ημέρα της εν Κορέα Εκκλησίας μας, διότι την 17η Φεβρουαρίου 1900, δηλαδή πριν από 124 χρόνια, τελέστηκε η πρώτη θεία Λειτουργία στη Σεούλ.

Θερμές ευχαριστίες ανήκουν στα στελέχη της κατασκήνωσης, τα οποία εργάστηκαν με θαυμαστό ζήλο για την τήρηση του προγράμματος και την φροντίδα των παιδιών, αλλά και σε όσους κουράστηκαν για την προετοιμασία του φαγητού όλων των ημερών. Μικροί και μεγάλοι έφυγαν με τις καλύτερες αναμνήσεις ευχόμενοι καλή αντάμωση στην προσεχή καλοκαιρινή κατασκήνωση.

2024.2.21.~24. 대교구 춘천 겨울캠프

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων