24/12/2018 24/12/2018 Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης, κ.κ. Βαρθολομαίος, κατά τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018, μετά τα κάλαντα τα οποία άκουσε από μαθητές των Ομογενειακών σχολείων, τους γονείς και εκπαιδευτικούς, μοίρασε σοκολάτες και καραμέλες, εξηγώντας την προέλευσή τους. Και, έτσι, με γλυκίσματα και πολλές πατρικές ευχές προς τα πνευματικά του παιδιά, ολοκληρώθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Φανάρι. “Αν...
24 Δεκεμβρίου, 2018 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2018 - 21:00

“Στην πραγματικότητα δεν πήρα χρήματα, αλλά πήρα πολλές καραμέλες και σοκολάτες”

Διαδώστε:
“Στην πραγματικότητα δεν πήρα χρήματα, αλλά πήρα πολλές καραμέλες και σοκολάτες”

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης, κ.κ. Βαρθολομαίος, κατά τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018, μετά τα κάλαντα τα οποία άκουσε από μαθητές των Ομογενειακών σχολείων, τους γονείς και εκπαιδευτικούς, μοίρασε σοκολάτες και καραμέλες, εξηγώντας την προέλευσή τους.

Και, έτσι, με γλυκίσματα και πολλές πατρικές ευχές προς τα πνευματικά του παιδιά, ολοκληρώθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Φανάρι.

“Αν και η Ρωσική Εκκλησία με κατηγορεί ότι πήρα χρήματα για να κάνω αυτήν την Αυτοκεφαλία, στην πραγματικότητα δεν πήρα χρήματα” είπε χαριτολογώντας επί των επίκαιρων κατηγοριών, “αλλά πήρα πολλές καραμέλες και σοκολάτες από το εργοστάσιο”, και, κατ’ εκείνην τη στιγμή, καταχειροκροτήθηκε.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων