07/11/2018 07/11/2018   Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, “επί τη εορτή της Συνάξεως των Αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών Ασωμάτων Δυνάμεων”,χοροστάτησε απόψε, Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018, στον Μ. Εσπερινό, στον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών της Κοινότητος Σωσθενίου. Τον Πατριάρχη υποδέχθηκε και προσφώνησε καταλλήλως ο Σεβ. Μητροπολίτης Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ. Ειρηναίος, Επόπτης της Περιφερείας Βοσπόρου....
07 Νοεμβρίου, 2018 - 21:06

Στην κοινότητα Σωσθενίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στην κοινότητα Σωσθενίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης
  Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, “επί τη εορτή της Συνάξεως των Αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών Ασωμάτων Δυνάμεων”,χοροστάτησε απόψε, Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018, στον Μ. Εσπερινό, στον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών της Κοινότητος Σωσθενίου.
Τον Πατριάρχη υποδέχθηκε και προσφώνησε καταλλήλως ο Σεβ. Μητροπολίτης Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ. Ειρηναίος, Επόπτης της Περιφερείας Βοσπόρου.
Ακολούθησε εόρτιος δεξίωση.
Πηγή: fanarion.blogspot.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων