13/11/2018 13/11/2018 Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία την Κυριακή 11η Nοεμβρίου τ.έ. η Ετήσια Χοροεσπερίδα της Κοινότητας Αγίου Παντελεήμονος Harrow και Περιχώρων BΔ Λονδίνου, στη μεγάλη Αίθουσα Eκδηλώσεων. Στη Χοροεσπερίδα, στην οποία συμμετείχε πλήθος μελών και φίλων της Κοινότητας, παρευρέθηκαν ως επίσημοι προσκεκλημένοι της Κοινότητας οι εξής: η Δήμαρχος του Harrow Cllr. Kareema Marikar, με τη συνοδό της,...
13 Νοεμβρίου, 2018 - 8:13

Χοροεσπερίδα στον Αγ. Παντελέημονα Λονδίνου

Διαδώστε:
Χοροεσπερίδα στον Αγ. Παντελέημονα Λονδίνου

Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία την Κυριακή 11η Nοεμβρίου τ.έ. η Ετήσια Χοροεσπερίδα της Κοινότητας Αγίου Παντελεήμονος Harrow και Περιχώρων BΔ Λονδίνου, στη μεγάλη Αίθουσα Eκδηλώσεων.

Στη Χοροεσπερίδα, στην οποία συμμετείχε πλήθος μελών και φίλων της Κοινότητας, παρευρέθηκαν ως επίσημοι προσκεκλημένοι της Κοινότητας οι εξής: η Δήμαρχος του Harrow Cllr. Kareema Marikar, με τη συνοδό της, ο Βουλευτής της περιφέρειας Harrow East κ. Bob Blackman, ο Βουλευτής της περιφέρειας Brent North κ. Barry Gardiner, ο Κτήτορας του Ιερού Ναού Αγ. Παντελεήμονος & Αγ. Παρασκευής κ. Πανίκος Ηροδότου, Άρχοντες και πλήθος μελών και φίλων της Κοινότητας.

Κατ’ αρχάς δόθηκε ο λόγος στους εκλεκτούς καλεσμένους οι οποίοι απηύθυναν θερμά λόγια και εγκάρδιους χαιρετισμούς. Ομίλησαν δε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για την προοδευτική Κοινότητα, και προσέφεραν την ολόθερμη υποστήριξή τους στην επίλυση των διαφόρων Κοινοτικών θεμάτων. Eπίσης, αναφέρθηκαν στην Ημέρα της Mνημοσύνης, αναφορικά με τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους του 20ου αι., η οποία τιμούνταν εκείνη την ημέρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων