09/06/2020 09/06/2020 Ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, την Παρασκευή 12η Ιουνίου 2020 μνήμη των Οσίων Πατέρων Ονουφρίου του Αιγυπτίου και Πέτρου του εν Άθω θα χοροστατήσει στον Όρθρο και θα προστη της Θείας Λειτουργίας που θα τελεσθεί κεκλεισμένων των θυρών στο παρεκκλήσιο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής για την επέτειο της εκλογής του στο Θρόνο...
09 Ιουνίου, 2020 - 19:21
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2020 - 19:08

Δεν θα δεχτεί επισκέψεις για την επέτειο εκλογής του ο Αρχιεπίσκοπος Νικήτας

Διαδώστε:
Δεν θα δεχτεί επισκέψεις για την επέτειο εκλογής του ο Αρχιεπίσκοπος Νικήτας

Ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, την Παρασκευή 12η Ιουνίου 2020 μνήμη των Οσίων Πατέρων Ονουφρίου του Αιγυπτίου και Πέτρου του εν Άθω θα χοροστατήσει στον Όρθρο και θα προστη της Θείας Λειτουργίας που θα τελεσθεί κεκλεισμένων των θυρών στο παρεκκλήσιο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής για την επέτειο της εκλογής του στο Θρόνο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Πρωτοσυγκελλίας, λόγω της ισχύουσας νομοθεσίας περί μέτρων προστασίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19, ο Σεβασμιώτατος δεν θα δεχθεί επισκέψεις και ευχές στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων