06/12/2021 07/12/2021 Πανηγυρικά τίμησε τη μνήμη του Αγίου Νικολάου Επισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού η ομώνυμη Κοινότητα του Λονδίνου στο Shepherd’s Bush. Την πανήγυρη ελάμπρυνε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, συλλειτουργών μετά του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μελιτηνής κ. Μαξίμου. Έλαβαν μέρος επίσης ο Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου κ. Γεώργιος...
06 Δεκεμβρίου, 2021 - 21:33
Τελευταία ενημέρωση: 07/12/2021 - 0:42

Εόρτασαν την μνήμη του Αγίου Νικολάου στο Λονδίνο

Διαδώστε:
Εόρτασαν την μνήμη του Αγίου Νικολάου στο Λονδίνο

Πανηγυρικά τίμησε τη μνήμη του Αγίου Νικολάου Επισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού η ομώνυμη Κοινότητα του Λονδίνου στο Shepherd’s Bush.

Την πανήγυρη ελάμπρυνε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, συλλειτουργών μετά του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μελιτηνής κ. Μαξίμου.

Έλαβαν μέρος επίσης ο Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου κ. Γεώργιος Καρβούνης, ο εφημέριος του Ναού Πρωτοπρεσβύτερος κ. Σταύρος Σολωμού και ο Διάκονος Γεώργιος Τσουρούς.

Στον πανηγυρικό Εσπερινό, την παραμονή της εορτής, 5 Δεκεμβρίου 2021, χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων