28/08/2023 29/08/2023 Την ενορία του Αγίου Ελευθερίου Leyton επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, την Κυριακή 13 Αυγούστου 2023, όπου χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας. Συλλειτούργησαν ο ιερατικώς Προϊστάμενος του Ι. Ναού, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Φιλόθεος Μαυράκης, ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Δρ. Αθανάσιος Γκίκας, ο Αιδεσιμώτατος Οικονόμος κ. Στυλιανός Σάββα και...
28 Αυγούστου, 2023 - 19:40
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2023 - 9:23

Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων στην Κοινότητα του Αγίου Ελευθερίου Leyton

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων στην Κοινότητα του Αγίου Ελευθερίου Leyton

Την ενορία του Αγίου Ελευθερίου Leyton επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, την Κυριακή 13 Αυγούστου 2023, όπου χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας.

Συλλειτούργησαν ο ιερατικώς Προϊστάμενος του Ι. Ναού, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Φιλόθεος Μαυράκης, ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Δρ. Αθανάσιος Γκίκας, ο Αιδεσιμώτατος Οικονόμος κ. Στυλιανός Σάββα και διακόνησε ο Αιδεσιμολογιώτατος Αρχιδιάκονος την Αρχιεπισκοπής, Δρ. Γεώργιος Τσουρούς.

Μετά το πέρας την Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος κ. Νικήτας τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο του Άρχοντος Χαρτοφύλακος Νεοκλέους (Άκη) Ιωαννίδη. Συγγενείς και φίλοι από τη Κοινότητα και την ευρύτερη Αρχιεπισκοπή ήταν επίσης παρόντες, για να τιμήσουν τη μνήμη του εκλιπόντος.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε με θερμά λόγια για τον αείμνηστο Άρχοντα Ιωαννίδη, τονίζοντας την αφοσίωση και πολυετή προσφορά του στην Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας. Εξέφρασε επίσης την ευγνωμοσύνη του προς τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. π. Φιλόθεο Μαυράκη και το εκκλησιαστικό συμβούλιο της ενορίας του Αγ. Ελευθερίου Leyton για την εργασία τους και συνεχή προσφορά τους.

Φωτογραφίες: Αλέξιος Γεννάρης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων