11/03/2020 11/03/2020 Συγχαρητήριο Μήνυμα απέστειλλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας Νικηφόρος προς τον Σεβασμ. Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, κ. Νικήτα, σχετικά με το επίκαιρο ανακοινωθέν της Αρχιεπισκοπής για τον κορονοϊό.     “Σεβασμιώτατε ἅγιε Θυατείρων κ. Νικήτα ευλογείτε Σας γράφουμε από τό Ορθόδοξο Πανεπιστήμιο του Κογκό για να σας συγχαρούμε για την Ορθόδοξη και γεμάτο πίστη στάση...
11 Μαρτίου, 2020 - 19:43
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2020 - 19:56

Συγχαρητήρια δέχθηκε για το ανακοινωθέν περί Κορονοϊού

Διαδώστε:
Συγχαρητήρια δέχθηκε για το ανακοινωθέν περί Κορονοϊού

Συγχαρητήριο Μήνυμα απέστειλλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας Νικηφόρος προς τον Σεβασμ. Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, κ. Νικήτα, σχετικά με το επίκαιρο ανακοινωθέν της Αρχιεπισκοπής για τον κορονοϊό.

 

 

“Σεβασμιώτατε ἅγιε Θυατείρων κ. Νικήτα ευλογείτε

Σας γράφουμε από τό Ορθόδοξο Πανεπιστήμιο του Κογκό για να σας συγχαρούμε για την Ορθόδοξη και γεμάτο πίστη στάση σας στο σύγχρονο πρόβλημα υγείας πού προέκειψε με τον νέο ιό.

Διαβάσαμε χθές τὴν ἀνακοίνωσή σας ενώπιον ὀλων των φοιτητών της Θεολογικής μας Σχολής, ἡ ὁποία καὶ καταχειροκροτήθηκε. Ήταν τὸ καλύτερο κήρυγμα των τελευταίων ημερών που ενίσχυσε τὴν πίστη των ἰθαγενών μας φοιτητών της Θεολογίας.

Δυστυχώς διαβάζοντας ανακοινώσεις ορισμένων άλλων ιεραρχών και Μητροπόλεων είχαν οι φοιτητές μας σκανδαλισθεί. Σε τί πιστεύουμε ;;; Ήταν η καλύτερη απάντηση.

Σας ευχαριστούμε εύχεσθε γιά τήν ιεραποστολή μας και τούς φοιτητάς μας τα αυριανά στελέχη της Εκκλησίας μας

+ο Μητροπολίτης Κινσασας Νικηφόρος”

 

ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων