12/05/2022 12/05/2022 Όρθρος και Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού, τελέστηκε σήμερα για την εορτή του Αγίου Γερμανού του Ομολογητού, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, στο ευρισκόμενο στον νάρθηκα του ναϋδρίου της Σχολής ομόνυμο παρεκκλήσιο. Το ιερό αναλόγιο διηκόνησε ο κ. Δημήτριος Παπαδάκης. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ανεγνώσθη υπό του Καθηγουμένου νεκρώσιμο τρισάγιο υπέρ...
12 Μαΐου, 2022 - 11:44
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2022 - 11:54

Εορτή του Αγίου Γερμανού στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Εορτή του Αγίου Γερμανού στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Όρθρος και Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού, τελέστηκε σήμερα για την εορτή του Αγίου Γερμανού του Ομολογητού, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, στο ευρισκόμενο στον νάρθηκα του ναϋδρίου της Σχολής ομόνυμο παρεκκλήσιο. Το ιερό αναλόγιο διηκόνησε ο κ. Δημήτριος Παπαδάκης.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ανεγνώσθη υπό του Καθηγουμένου νεκρώσιμο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών του αοιδίμου Πατριάρχου Γερμανού Δ΄, ιδρυτού της Θεολογικής Σχολής, και των μακαριστών Μητροπολιτών και αποφοίτων αυτής Θεοδωρουπόλεως κυρού Γερμανού, διατελέσαντος Ηγουμένου κατά τα έτη 1991-1995, και του πρότριτα κοιμηθέντος Τρανουπόλεως κυρού Γερμανού, μέλους επί μακρά σειρά ετών της διοικούσης Εφορείας της Σχολής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων