11/11/2020 11/11/2020 Την επίσκεψη του Μεγάλου Αρχιδιακόνου του Οικουμενικού Θρόνου Πανοσιολογιωτάτου π. Θεοδώρου Μεϊμάρη, Δρος Θ., δέχθηκε την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 ο Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής κ. Χρήστος Καραγιάννης. Ο π. Θεόδωρος μετέφερε τις ευχές και την επιθυμία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου να συσφιχθούν περαιτέρω οι σχέσεις μεταξύ της Μητρός Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως και...
11 Νοεμβρίου, 2020 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 11/11/2020 - 21:09

Επιθυμία του Πατριάρχου να συσφιχθούν οι σχέσεις με τη Θεολογική Σχολή

Διαδώστε:
Επιθυμία του Πατριάρχου να συσφιχθούν οι σχέσεις με τη Θεολογική Σχολή

Την επίσκεψη του Μεγάλου Αρχιδιακόνου του Οικουμενικού Θρόνου Πανοσιολογιωτάτου π. Θεοδώρου Μεϊμάρη, Δρος Θ., δέχθηκε την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 ο Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής κ. Χρήστος Καραγιάννης.

Ο π. Θεόδωρος μετέφερε τις ευχές και την επιθυμία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου να συσφιχθούν περαιτέρω οι σχέσεις μεταξύ της Μητρός Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως και της Θεολογικής Σχολής Αθηνών.

Ο Κοσμήτωρ τόνισε ότι η Θεολογική Σχολή δεσμεύεται για την ενίσχυση των δεσμών της με τον Οικουμενικό Θρόνο, δηλώνοντας το σεβασμό του ιδίου και την υιική αφοσίωσή του.

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων