09/01/2020 09/01/2020 Τις θερμές ευχές του για τις εορτές του Δωδεκαημέρου εξέφρασε στον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο Συροκαθολικός Χωρεπίσκοπος στην Πόλη Orhan Çanli, ο οποίος τον επισκέφθηκε την Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2020, συνοδεύομενος από τον προκάτοχό του, Επίσκοπο Yusuf Sağ, και συνεργάτες τους. Ακολούθως, ο Παναγιώτατος δέχθηκε τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Aram Ateşyan, Ιεράρχου του Αρμενικού...
09 Ιανουαρίου, 2020 - 10:44
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2020 - 10:12

Ευχές προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Ευχές προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Τις θερμές ευχές του για τις εορτές του Δωδεκαημέρου εξέφρασε στον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο Συροκαθολικός Χωρεπίσκοπος στην Πόλη Orhan Çanli, ο οποίος τον επισκέφθηκε την Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2020, συνοδεύομενος από τον προκάτοχό του, Επίσκοπο Yusuf Sağ, και συνεργάτες τους.

Ακολούθως, ο Παναγιώτατος δέχθηκε τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Aram Ateşyan, Ιεράρχου του Αρμενικού Πατριαρχείου στην Πόλη.

Φώτο: Νίκος Μαγγίνας / Οικουμενικό Πατριαρχείο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων