15/04/2021 15/04/2021 Ως όφειλε, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιος, ενημέρωσε τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο για την εισαγωγή του στο Νοσοκομείο Καλύμνου, λόγω της ενσκηψάσης ασθενείας του ιοβόλου ιού του κορωνοϊού. H Αυτού Θειοτάτη Παναγιότης έσπευσε δια Πατριαρχικού Γράμματος να αποστείλει ευχές προς παραμυθίαν και ταχεία ανάρρωση. Στο περιεχόμενο της Επιστολής του,...
15 Απριλίου, 2021 - 12:27
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2021 - 14:42

Ευχές στον Μητροπολίτη Καλύμνου για ταχεία ανάρρωση

Διαδώστε:
Ευχές στον Μητροπολίτη Καλύμνου για ταχεία ανάρρωση

Ως όφειλε, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιος, ενημέρωσε τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο για την εισαγωγή του στο Νοσοκομείο Καλύμνου, λόγω της ενσκηψάσης ασθενείας του ιοβόλου ιού του κορωνοϊού. H Αυτού Θειοτάτη Παναγιότης έσπευσε δια Πατριαρχικού Γράμματος να αποστείλει ευχές προς παραμυθίαν και ταχεία ανάρρωση.

Στο περιεχόμενο της Επιστολής του, αναφέρεται στην έντονη προσευχή του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την ενίσχυση του έργου των ιατρών και νοσηλευτών παγκοσμίως. Η πανδημία ανέδειξε την δύναμη και την αξία της αγάπης και της αλληλεγγύης, αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτατος.

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων