21/11/2021 21/11/2021 Η μεγάλη θεομητορική εορτή της εν τω Ναώ Εισόδου της Υπεραγίας Θεοτόκου, εορτάστηκε στην Ιερά Πατριαρχική Σκήτη του Αγίου Σπυρίδωνος Χάλκης. Στον εόρτιο Όρθρο χοροστάτησε ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, ο οποίος προεξήρχε και της Θείας Λειτουργίας. Αφ’ εσπέρας τελέστηκε στο παρακείμενο της Αίθουσας Τελετών της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης παρεκκλήσιο της Παναγίας...
21 Νοεμβρίου, 2021 - 15:27

Η Εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου στην Χάλκη

Διαδώστε:
Η Εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου στην Χάλκη

Η μεγάλη θεομητορική εορτή της εν τω Ναώ Εισόδου της Υπεραγίας Θεοτόκου, εορτάστηκε στην Ιερά Πατριαρχική Σκήτη του Αγίου Σπυρίδωνος Χάλκης.

Στον εόρτιο Όρθρο χοροστάτησε ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, ο οποίος προεξήρχε και της Θείας Λειτουργίας. Αφ’ εσπέρας τελέστηκε στο παρακείμενο της Αίθουσας Τελετών της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης παρεκκλήσιο της Παναγίας της Καμαριωτίσσης, ο Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος από του παραθρονίου του ιδίου Αρχιερέως.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων