27/02/2022 27/02/2022 Στο παρακείμενο της Αίθουσας Τελετών της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης παρεκκλήσιο της Παναγίας της Καμαριωτίσσης τελέστηκε σήμερα, Κυριακή της Απόκρεω, 27 Φεβρουαρίου 2022, ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού. Αφ’ εσπέρας τελέστηκε ο Αναστάσιμος Εσπερινός. Εκκλησιάστηκαν πιστοί από το νησί, τηρουμένων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας....
27 Φεβρουαρίου, 2022 - 13:54
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2022 - 19:29

Κυριακή της Απόκρεω στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Κυριακή της Απόκρεω στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Στο παρακείμενο της Αίθουσας Τελετών της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης παρεκκλήσιο της Παναγίας της Καμαριωτίσσης τελέστηκε σήμερα, Κυριακή της Απόκρεω, 27 Φεβρουαρίου 2022, ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού.

Αφ’ εσπέρας τελέστηκε ο Αναστάσιμος Εσπερινός. Εκκλησιάστηκαν πιστοί από το νησί, τηρουμένων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων