22/08/2022 22/08/2022 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ιλίου κ. Ραφαήλ ιερούργησε στο πρόσφατα εγκαινιασθένο εξωκλήσι του Αγίου Τρύφωνος, στην περιοχή του Σχοινουδίου. Συμπροσευχήθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος, η Ευγεν. κ. Γεωργία Σουλτανοπούλου, Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στην Πόλη, και πλήθος Σχοινουδιωτών, οι οποίοι αμέσως μετά παρακάθησαν σε τράπεζα όπου προσφέρθηκε η παραδοσιακή κουρκούτα, το πρωί...
22 Αυγούστου, 2022 - 19:42
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2022 - 19:19

Ο Επίσκοπος Ιλίου στο εξωκλήσι του Αγίου Τρύφωνα Σχοινουδίου

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Ιλίου στο εξωκλήσι του Αγίου Τρύφωνα Σχοινουδίου

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ιλίου κ. Ραφαήλ ιερούργησε στο πρόσφατα εγκαινιασθένο εξωκλήσι του Αγίου Τρύφωνος, στην περιοχή του Σχοινουδίου.

Συμπροσευχήθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος, η Ευγεν. κ. Γεωργία Σουλτανοπούλου, Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στην Πόλη, και πλήθος Σχοινουδιωτών, οι οποίοι αμέσως μετά παρακάθησαν σε τράπεζα όπου προσφέρθηκε η παραδοσιακή κουρκούτα, το πρωί του Σαββάτου.

 

 

Φωτό: Nίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων