05/10/2023 05/10/2023 Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος παρέστη το απόγευμα της Τρίτης 3 Οκτωβρίου 2023, στη δεξίωση του Γενικού Προξενίου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Πόλη, με την ευκαιρία της επετείου ενοποιήσεως της χώρας. Ο Παναγιώτατος συνοδευόταν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αυστρίας και Έξαρχο Ουγγαρίας κ. Αρσένιο και τον Πανοσιολ. Διάκονο κ. Οικουμένιο, Κωδικογράφο της...
05 Οκτωβρίου, 2023 - 17:43
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2023 - 17:52

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στη δεξίωση για την επέτειο της επανένωσης της Γερμανίας

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στη δεξίωση για την επέτειο της επανένωσης της Γερμανίας

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος παρέστη το απόγευμα της Τρίτης 3 Οκτωβρίου 2023, στη δεξίωση του Γενικού Προξενίου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Πόλη, με την ευκαιρία της επετείου ενοποιήσεως της χώρας.

Ο Παναγιώτατος συνοδευόταν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αυστρίας και Έξαρχο Ουγγαρίας κ. Αρσένιο και τον Πανοσιολ. Διάκονο κ. Οικουμένιο, Κωδικογράφο της Αγίας και Ιεράς Συνόδου.

(Φωτογραφία αρχείου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων