09/01/2023 09/01/2023 Ιδιωτική επίσκεψη στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης πραγματοποίησε μαζί με την οικογένειά του ο Aναπληρωτής Πρέσβης της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Άγκυρα Scott Oudkirk, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023. Οι υψηλοί επισκέπτες έγιναν δεκτοί από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό, και την περί αυτόν αδελφότητα. Κατά την συνάντησή του με τον Αμερικανό αξιωματούχο ο...
09 Ιανουαρίου, 2023 - 21:18
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2023 - 21:16

Στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης ο Αν. Πρέσβης της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Άγκυρα

Διαδώστε:
Στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης ο Αν. Πρέσβης της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Άγκυρα

Ιδιωτική επίσκεψη στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης πραγματοποίησε μαζί με την οικογένειά του ο Aναπληρωτής Πρέσβης της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Άγκυρα Scott Oudkirk, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023.

Οι υψηλοί επισκέπτες έγιναν δεκτοί από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό, και την περί αυτόν αδελφότητα.

Κατά την συνάντησή του με τον Αμερικανό αξιωματούχο ο Καθηγούμενος αναφέρθηκε στην ιστορία και την πλούσια προσφορά της Θεολογικής Σχολής στα γράμματα και στην Εκκλησία. Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στο Μέγα Συνοδικό, τις αίθουσες διδασκαλίας, το ναΰδριο, την Βιβλιοθήκη και τους λοιπούς χώρους της Σχολής, και προεπέμφθησαν από τον Καθηγούμενο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων