28/09/2022 28/09/2022 Στην Αθήνα για υπηρεσιακά θέματα της Ιεράς Μητροπόλεώς Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου βρέθηκε χθες ο Μητροπολίτης κ. Πρόδρομος.  Στο πλαίσιο των συναντήσεων στην Αθήνα, ο Σεβασμιώτατος και η συνοδεία του μετέβησαν και στο Γραφείο Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου, όπου συναντήθηκαν με τον Διευθυντή του, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο. Τον Μητροπολίτη κ. Πρόδρομο συνόδευαν ο Αρχιμανδρίτης...
28 Σεπτεμβρίου, 2022 - 8:44
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2022 - 8:45

Στο Γραφείο Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Στο Γραφείο Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης

Στην Αθήνα για υπηρεσιακά θέματα της Ιεράς Μητροπόλεώς Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου βρέθηκε χθες ο Μητροπολίτης κ. Πρόδρομος. 

Στο πλαίσιο των συναντήσεων στην Αθήνα, ο Σεβασμιώτατος και η συνοδεία του μετέβησαν και στο Γραφείο Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου, όπου συναντήθηκαν με τον Διευθυντή του, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο.

Τον Μητροπολίτη κ. Πρόδρομο συνόδευαν ο Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Παπαλεβυζάκης, ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Γαλεράκης και λαϊκοί συνεργάτες της Ιεράς Μητροπόλεως και του Κέντρου Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «Θεομήτωρ».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων