19/03/2021 19/03/2021 Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί, Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και ο δήμαρχος Κωνσταντινουπόλεως Εκρέμ Ιμάμογλου, όπου έγιναν δεκτοί από την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.   Το μεσημέρι οι κ. Ιμάμογλου και Μπακογιάννης θα έχουν συνάντηση στο δημαρχείο Κωνσταντινούπολης για να συζητήσουν κοινά θέματα μεταξύ των δύο...
19 Μαρτίου, 2021 - 10:49

Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο οι δήμαρχοι Αθήνας και Πόλης

Διαδώστε:
Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο οι δήμαρχοι Αθήνας και Πόλης
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί, Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και ο δήμαρχος Κωνσταντινουπόλεως Εκρέμ Ιμάμογλου, όπου έγιναν δεκτοί από την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.
 
Το μεσημέρι οι κ. Ιμάμογλου και Μπακογιάννης θα έχουν συνάντηση στο δημαρχείο Κωνσταντινούπολης για να συζητήσουν κοινά θέματα μεταξύ των δύο δήμων και θα υπογράψουν μνημόνιο κατανόησης. Ο κ. Μπακογιάννης θα ξεναγηθεί σε αξιοθέατα της Κωνσταντινούπολης από τον κ. Ιμάμογλου. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που συναντιώνται οι δύο δήμαρχοι.

Πηγή: skai.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων