13/04/2023 14/04/2023 Με εκπροσώπους των δύο μεγαλυτέρων πολιτικών κομμάτων της Τουρκίας, του κυβερνητικού AKP και της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης CHP, συναντήθηκε, ύστερα από αίτημά τους, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, στην Ίμβρο, όπου ευρίσκεται για το εφετινό Πάσχα. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτατος δέχθηκε την Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο της Ίμβρου, Αντιπροσωπεία του AKP υπό...
13 Απριλίου, 2023 - 20:36
Τελευταία ενημέρωση: 14/04/2023 - 1:16

Συναντήσεις Οικουμενικού Πατριάρχη με τοπικούς αξιωματούχους στην Ίμβρο

Διαδώστε:
Συναντήσεις Οικουμενικού Πατριάρχη με τοπικούς αξιωματούχους στην Ίμβρο

Με εκπροσώπους των δύο μεγαλυτέρων πολιτικών κομμάτων της Τουρκίας, του κυβερνητικού AKP και της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης CHP, συναντήθηκε, ύστερα από αίτημά τους, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, στην Ίμβρο, όπου ευρίσκεται για το εφετινό Πάσχα.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτατος δέχθηκε την Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο της Ίμβρου, Αντιπροσωπεία του AKP υπό τον κ. Yücel Atalay, υψηλόβαθμο στέλεχος του κυβερνητικού κόμματος στην Άγκυρα και πρώην Δήμαρχο της Ίμβρου.

Χθες, τον Πατριάρχη επισκέφθηκε Αντιπροσωπεία του CHP υπό τον κ. Özgür Ceylan, Βουλευτή του Νομού του Çanakkale.

Αμφότερες οι Αντιπροσωπείες εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους, ενόψει και των επικειμένων εκλογών, για τα ζητήματα που απασχολούν το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την Ρωμαίηκη Κοινότητα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη γενέτειρά του, ο Παναγιώτατος, επισκέφθηκε εθιμοτυπικώς τον αναπληρούντα τον Δήμαρχο κ. Ercan İpek, καθώς και την Αστυνομική Διεύθυνση της νήσου, με αφορμή την ημέρα της Αστυνομίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων