24/10/2021 24/10/2021 Τελέστηκε το πρωί της Κυριακής 24 Οκτωβρίου 2021, όρθρος και Θεία Λειτουργία για τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρέθα, στο παρεκκλήσιο της Παναγίας της Καμαριωτίσσης, της αίθουσας τελετών της Θεολογικής Σχολής Χάλκης. Κατά την τέλεση των Λατρευτικών Ακολουθιών χοροστάτησε από το παραθρόνιο ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός....
24 Οκτωβρίου, 2021 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2021 - 23:08

Θεία Λειτουργία σε παρεκκλήσι της Θεολογικής Σχολής Χάλκης

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία σε παρεκκλήσι της Θεολογικής Σχολής Χάλκης

Τελέστηκε το πρωί της Κυριακής 24 Οκτωβρίου 2021, όρθρος και Θεία Λειτουργία για τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρέθα, στο παρεκκλήσιο της Παναγίας της Καμαριωτίσσης, της αίθουσας τελετών της Θεολογικής Σχολής Χάλκης.

Κατά την τέλεση των Λατρευτικών Ακολουθιών χοροστάτησε από το παραθρόνιο ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε υπό του Καθηγουμένου Θεοφιλεστάτου κ. Κασσιανού αρτοκλασία υπέρ υγείας και μακροημερεύσεως του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, με αφορμή τη συμπλήρωση τριάντα ετών από της αναρρύσεώς του στον Οικουμενικό Θρόνο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων