23/11/2019 23/11/2019 Δεκάδες νέες βαπτίσεις Ορθοδόξων Χριστιανών τέλεσε στη Ρουάντα πριν από λίγες ημέρες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μπουρούντι και Ρουάντας κύριος Ιννοκέντιος έχοντας στο πλευρό του και Ορθοδόξους κληρικούς της επαρχίας του. “Πλημμύρισαν” Ορθοδοξία τα βάθη της Αφρικής με τον εν λόγω Επίσκοπο να τελεί τις βαπτίσεις ενώ είχε μπει και ο ίδιος στις όχθες και το νερό του έφτανε μέχρι...
23 Νοεμβρίου, 2019 - 10:32
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2019 - 14:35

“Πλημμύρισαν” Ορθοδοξία τα βάθη της Αφρικής!

Διαδώστε:
“Πλημμύρισαν” Ορθοδοξία τα βάθη της Αφρικής!

Δεκάδες νέες βαπτίσεις Ορθοδόξων Χριστιανών τέλεσε στη Ρουάντα πριν από λίγες ημέρες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μπουρούντι και Ρουάντας κύριος Ιννοκέντιος έχοντας στο πλευρό του και Ορθοδόξους κληρικούς της επαρχίας του.

“Πλημμύρισαν” Ορθοδοξία τα βάθη της Αφρικής με τον εν λόγω Επίσκοπο να τελεί τις βαπτίσεις ενώ είχε μπει και ο ίδιος στις όχθες και το νερό του έφτανε μέχρι τη μέση όπως φαίνεται περίτρανα και από τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες.

Τα Αρχιερατικά του άμφια γέμισαν με το καθηγιασμένο νερό αλλά κυρίως “γέμισε” η ψυχή του αφού δεκάδες νέοι πιστοί θα ανακαλύψουν την αλήθεια της Ορθοδοξίας.

Επιμέλεια: Αντώνης Μακατούνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων