08/02/2019 08/02/2019 Ξαναλειτούργησε το παρεκκλήσι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ που βρίσκεται στο  τερματικό σταθμό Β του διεθνούς αεροδρομίου του Sheremetyevo στη Μόσχα. Το παρεκκλήσι ήταν κλειστό εξαιτίας έργων ανακαίνισης στον τερματικό σταθμό. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Πατριαρχείο της Μόσχας, ο καθένας μπορεί να επισκεφθεί το εκκλησάκι που ανοίγει κάθε μέρα από τις 9 π.μ. έως τις 5...
08 Φεβρουαρίου, 2019 - 21:53

Ανοιξε και πάλι το παρεκκλήσι του Αρχ. Μιχαήλ στο αεροδρόμιο Μόσχας

Διαδώστε:
Ανοιξε και πάλι το παρεκκλήσι του Αρχ. Μιχαήλ στο αεροδρόμιο Μόσχας

Ξαναλειτούργησε το παρεκκλήσι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ που βρίσκεται στο  τερματικό σταθμό Β του διεθνούς αεροδρομίου του Sheremetyevo στη Μόσχα.

Το παρεκκλήσι ήταν κλειστό εξαιτίας έργων ανακαίνισης στον τερματικό σταθμό. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Πατριαρχείο της Μόσχας, ο καθένας μπορεί να επισκεφθεί το εκκλησάκι που ανοίγει κάθε μέρα από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ..

Το διεθνές αεροδρόμιο του Sheremetyevo βρίσκεται 29 χιλιόμετρα βορειοδυτικά από το κέντρο της Μόσχας. Είναι ένα από τα τρία αεροδρόμια της πόλης, μαζί με τα Domodedovo και Vnukovo και έδρα της εταιρείας Aeroflot. Το αεροδρόμιο του Sheremetyevo είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας μετά το Domodedovo, με 19,4 εκατομμύρια επιβάτες και 184.488 μετακινήσεις αεροσκαφών το 2010. Έχει 5 terminals, τα B, C, D, E και F, με δυνατότητα εξυπηρέτησης 40 εκατομμυρίων επιβατών το χρόνο, και δύο αεροδιαδρόμους, ενώ υπάρχουν σχέδια κατασκευής και τρίτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων